Για παραγγελίες κάτω των 60€, η χρέωση των μεταφορικών είναι 3,5€.

Για άνω των 60€ είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Όλες οι αποστολές πραγματοποιούνται μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής.

Για τα άμεσα διαθέσιμα προϊόντα, οι παραγγελίες που καταχωρούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή μέχρι τις 13:00 αποστέλλονται την ίδια μέρα.

Όσες καταχωρούνται μετά τις 13:00, Σαββατοκύριακα ή αργίες, αποστέλλονται την αμέσως επόμενη μέρα. Ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 1-2 εργάσιμες μέρες. Σε δυσπρόσιτες περιοχές και νησιά, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει τις 3-4 μέρες.

Για τα προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, ο χρόνος αποστολής εξαρτάται από το χρόνο παραλαβής από τον προμηθευτή. Σε κάθε περίπτωση μη άμεσα διαθέσιμου προϊόντος, ο πελάτης ενημερώνεται τηλεφωνικώς για την πορεία της παραγγελίας του.

Εάν η διεύθυνση παράδοσης θεωρείται από την εταιρεία courier «δυσπρόσιτη», τότε ενδέχεται να ζητηθεί από τον πελάτη να παραλάβει ο ίδιος την παραγγελία του από ένα κοντινότερο σημείο της courier ή να έχει επιπλέον χρέωση για την μεταφορά στη «δυσπρόσιτη» περιοχή.

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.