Στο "Like A Star" προσπαθούμε να δίνουμε όσο το δυνατό πιο πλήρη και σαφή περιγραφή για τα προϊόντα μας και να σας βοηθάμε στη σωστή επιλογή μεγέθους. Παρ’όλα αυτά, εάν δεν μείνετε ικανοποιημένες από την αγορά σας ή επιλέξατε λάθος μέγεθος, μπορείτε να επιστρέψετε το/τα προϊόν/τα που αγοράσατε μέσα σε 14 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να επιλέξετε άλλο μέγεθος ή προϊον.

Υπαναχώρηση
Το Likeastar σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να σας επιστρέψουμε στα χρήματά σας εντός του διαστήματος των 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και εάν απλώς αλλάξατε γνώμη.

* Στα προϊόντα της κατηγορίας OUTLET δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Γίνεται μόνο αλλαγή μεγέθους ή αλλαγή με άλλο είδος.
** Στις ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΔΕΝ γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για λόγους υγιεινής.

Η υπηρεσία της επιστροφής γίνεται μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής και χρεώνεται με 3,99€, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό επιστροφής των προϊόντων.
Εαν επιλέξτε άλλον τρόπο επιστροφής, η χρέωση θα είναι αποκλειστικά δική σας.
Εαν επιθυμείτε να αλλάξτε μέγεθος ή είδος, επιβαρύνεστε με 7€, ποσό το οποίο θα πληρώσετε παραλαμβάνοντας τη νέα σας παραγγελία.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ:   Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με τις ετικέτες τους επάνω και να συνοδεύονται από το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ και την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ που λάβατε. Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις καμία επιστροφή/αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή.

Πριν την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε την «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» που θα βρείτε στη σελίδα μας.
Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα http://www.taxydromiki.com/find-store , συμπληρώστε τη διεύθυνσή σας και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του πλησιέστερου καταστήματος που σας εξυπηρετεί. Καλέστε τους να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από την πόρτα σας ή παραδώστε το εσείς στο κατάστημα της courier.
Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής της courier έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφής σας.