Στο "Like A Star" προσπαθούμε να δίνουμε όσο το δυνατό πιο πλήρη και σαφή περιγραφή για τα προϊόντα μας και να σας βοηθάμε στη σωστή επιλογή μεγέθους. Παρ’όλα αυτά, εάν δεν μείνετε ικανοποιημένες από την αγορά σας ή επιλέξατε λάθος μέγεθος, μπορείτε να επιστρέψετε το/τα προϊόν/τα που αγοράσατε μέσα σε 5 μέρες από την ημερομηνία παράδοσης και να επιλέξετε άλλο μέγεθος ή προϊον.

Υπαναχώρηση
Το Likeastar σας δίνει το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να σας επιστρέψουμε στα χρήματά σας εντός του διαστήματος των 5 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής για οποιονδήποτε λόγο, ακόμα και εάν απλώς αλλάξατε γνώμη.
  • Στα προϊόντα της κατηγορίας OUTLET δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Γίνεται μόνο αλλαγή μεγέθους ή αλλαγή με άλλο είδος και με προϊόντα άμεσα διαθέσιμα.
  • Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται στα προϊόντα που ήταν διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.
  •  Στις ΜΑΣΚΕΣ, ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΔΕΝ γίνεται αλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για λόγους υγιεινής.
  • Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για οποιεσδήποτε καθυστερήσεις από τις μεταφορικές εταιρείες και δεν είναι υπεύθυνη για ακυρώσεις παραγγελιών και επιστροφές χρημάτων εφόσον έχει γίνει έγκαιρα η αποστολής της παραγγελίας.
  • Ακυρώσεις παραγγελιών σε μη άμεσα προϊόντα δεν γίνονται εφόσον έχουν εξοφληθεί. Η εταιρεία δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν καθυστερήσεις από τους προμηθευτές ή τις μεταφορικές. 
  • Δεν γίνονται δεκτές αποστολές με από ταχυδρομείο.
  • Επιστρέφεται από εμάς μόνο η αξία των προϊόντων και όχι τα μεταφορικά έξοδα και τα έξοδα αντικαταβολής.

Η υπηρεσία της επιστροφής γίνεται μέσω του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής και χρεώνεται με 5,99€, ποσό που θα αφαιρεθεί από το συνολικό ποσό επιστροφής των προϊόντων.
Εαν επιλέξτε άλλον τρόπο επιστροφής, η χρέωση θα είναι αποκλειστικά δική σας.
Εαν επιθυμείτε να αλλάξτε μέγεθος ή είδος, επιβαρύνεστε με 9€, ποσό το οποίο θα πληρώσετε παραλαμβάνοντας τη νέα σας παραγγελία.

ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ:   Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με τις ετικέτες τους επάνω και να από την ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ που λάβατε. Εάν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις καμία επιστροφή/αλλαγή δεν θα γίνεται δεκτή.

Πριν την επιστροφή οποιουδήποτε προϊόντος θα πρέπει να συμπληρώσετε την «ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ» που θα βρείτε στη σελίδα μας.
Στη συνέχεια, επισκεφθείτε την ακόλουθη σελίδα http://www.taxydromiki.com/find-store , συμπληρώστε τη διεύθυνσή σας και βρείτε τα στοιχεία επικοινωνίας του πλησιέστερου καταστήματος που σας εξυπηρετεί. Καλέστε τους να παραλάβουν το προς επιστροφή προϊόν από την πόρτα σας ή παραδώστε το εσείς στο κατάστημα της courier.
Σας συνιστούμε να κρατήσετε αντίγραφο του παραστατικού αποστολής της courier έως ότου επεξεργαστούμε την επιστροφής σας.
Επιστροφές χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ΔΕΝ γίνονται δεκτές.